Om Peisogpipe.no

Peisogpipe.no er hele Norges ovnsbutikk på nett. Vi leverer peiser, ovner, skorsteiner og utstyr til både private og profesjonelle kunder over hele landet. I vårt showroom i Minde Allé 4 i Bergen er størsteparten av våre ovner og peiser utstilt.
Vi har gode systemer som hjelper deg å kjøpe trygt og enkelt på nett, slik at du kan få akkurat din drømmeovn i hus. Privatkunder har 14 dagers angrerett.

Peisogpipe - Om oss.png

Om bedriften
Peisogpipe.no blir drevet av Smart Varme AS i Bergen, en av vestlandets større forhandlere av ovner, peiser, skorsteiner og utstyr. Vi er kjent for høy kompetanse og faglig integritet. Smart Varme har egne montører og er sentral godkjent for ansvarsrett.

Peisogpipe.no skal være et trygt og enkelt alternativ for å kjøpe ovner og utstyr på nett. Smart Varme i Bergen opplever en sterk vekst i sitt marked, og med stadig forespørsler fra andre deler av landet ble peisogpipe.no opprettet i 2015 for å kunne tilby maksimal service og kundevennlighet også for de som ikke er i vårt nærområde. Ved hjelp av tett samarbeid med Bring, kan våre kunder enkelt beregne fraktkostnader og få forsendelsen levert hjem på døren.

Lokasjon
Peisogpipe.no har showroom i Smart Varme sine lokaler på Minde Allé 4 i Bergen. I tillegg har vi lager i Godvik utenfor Bergen. 

Bedriftsfakta 
Smart Varme AS i dag en omsetning på ca 13 millioner kroner årlig. Bedriften teller totalt 9 ansatte.

Kundeløfte
Det skal være enklere og tryggere å kjøpe peis, ovn og utstyr hos peisogpipe.no

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×