Betingelser for kjøp

Lovreguleringer
Salg til privatpersoner til eget bruk regulerers blant annet av Forbrukerkjøpsloven og Angrerettsloven. 

Priser/Betaling/Frakt
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusive MVA på 25%. Fraktkostnader tilkommer som beregnet i fraktkalkulatoren på nettbutikken. 

1. Bankkort / Kredittkort: Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
2. Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Vi benytter Klarna sin løsning for bankkort/kredittkort og faktura i vår nettbutikk.
Klarna.png

Bestilling
Bestillinger betraktes som en bindende avtale. Du vil motta e-post med ordrebekreftelse samt ytterligere informasjon etterhvert som ordrebehandlingen skrider frem.

Levering
Bestilte varer sendes med Bring til den adresse som oppgis i bestillingen. Levering tar normalt xxx dager for lagervarer og 3-4 uker for bestillingsvarer fra fabrikk.

Mottaker skal inspisere varen ved ankomst, og melde fra ved skadet eller mangelfull levering, til transportørens representant. 

Angrerett/Reklamasjon 
Betingelser for angrerett som følger her, gjelder kun ved salg til private forbrukere:

Er du ikke fornøyd med varen kan du benytte angreretten senest innen 14 dager fra varen var mottatt (ifølge kjøpsloven) For en raskere behandling av returen ber vi deg benytte vedlagte angrerettskjema, men du er ikke pliktig til å benytte dette. Du står fritt til å gi beskjed om angreretten på den måte du måtte ønske. Kontonummer må i alle tilfeller oppgis for rask tilbakebetaling av det innbetalte beløpet. 

Angreretten utvides til inntil 3 måneder om angrerettskjema ikke medfølger varen.

Det tilkommer ingen gebyrer ved angrerett, men kunde må selv betale returfrakten om angreretten benyttes.
Angrerettskjemaet finner du her

Ved benyttelse av angrerett må varen returneres for kundes regning uten unødvendig forsinkelse, og senest innen 14 dager fra selger ble informert om at angreretten ville bli benyttet.

Ved retur av varer må originalemballasjen medfølge og benyttes. Ved mangelfull emballering kan kunde bli holdt ansvarlig for eventuelle skader på varene. Kunden er ansvarlig for å kunne dokumentere retursendingen, og det anbefales å be om en kvittering for forsendelsen.

Dersom varen ble kjøpt på kreditt, via peisogpipe.no sine finansieringsløsninger vil denne bortfalle ved bruk av angreretten. Selger skal kontakte kredittgiver for å informere om at kjøpet er annullert, men kjøper anbefales å selv ta kontakt for bekreftelse på at avtalen er opphørt.

Forbehold
Vi forsøker etter beste evne å gi så etterrettelig og korrekt informasjon som mulig, men tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer om dette skulle forekomme. 

Force Majeure
Peisogpipe.no kan påberope seg force majeure ved ekstraordinære situasjoner utenfor vår kontroll som gjør det umulig å oppfylle avtalen, der vanlige kjøpsrettslige regler regner dette som force majeure. Eksempler på dette kan være arbeidskonflikt, streik, krig, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×