Trenger du en pipe?

Det er for gjort å sette opp en stålpipe!

Fordelen med stålpiper er lav vekt og fleksibel montering. Takket være minimal vekt kan en stålpipe monteres rett på vanlig bjelkelag som bærende fundament. Den kan også monteres skrått, der hvor dette er behov for. Vi selger stålpiper fra Tona. Disse kan skreddersys til en enkel og robust montering, samtidig som de har flere fordeler i forhold til tradisjonelle stålpiper.

Med Tona stålpiper slipper du skjemmende låsebånd, da elementene danner skjøter som framstår nesten usynlige for øyet. Pipene er konstruert helt uten metalliske forbindelser mellom inner- og ytterør, noe som hindrer brannfarlig leding av varme. Tona stålpiper kan leveres i de fleste farger. Da kan du for eksempel velge en ovn med farget keramikk, og montere denne med matchende farge på stålpipen.

«Usynlige» skjøter

Tona stålpiper har en unik skjøtemetode hvor elementene overlapper hverandre med en tynn, falset skjøt. Denne framstår nesten usynlig sammenlignet med alternative løsninger med skjøtebånd. Har du et moderne interiør med glatte flater, vil en Tona stålpipe støtte denne stilen på en elegant måte.

Slankt design

Tona stålpiper monteres med et halvisolert rør fra ovnen og opp til taket, hvor det så går over i en fullisolert versjon gjennom taket. På denne måten ivaretas brannsikkerheten på beste måte, samtidig som pipen ser slank og elegant ut i rommet.

Fleksibel konstruksjon

Tona stålpiper kan normalt monteres rett på bjelkelag, uten noe ekstra fundamentering. Noen hus har forskyvning mellom bjelkelag og møne, eller konstruksjonen vanskeliggjør på andre måter en rett montering. Stålpipen kan i slike tilfeller monteres på skrå.

«Alle farger»

Tona stålpiper kan leveres i alle typer farger. Sort er standardversjonen som finnes på lager, men vi kan levere de aller fleste farger på bestilling.

  • Sort – standard lagervare
  • Grå/hvit – bestillingsvare, uten pristillegg
  • Alle andre farger – spesiallages, mot pristillegg

Plassering

Man kan føre opp stålpipen rett over peisen og igjennom taket. Dersom peisen er plassert mot en yttervegg, kan man føre pipen ut bak peisen og deretter opp over tak. 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×