Dårlig trekk i pipen?

Kombinasjonen tette hus og høyeffektiv vedovn kan gi problemer - da er røyksuger løsningen! 

Mange moderne hus er bygd med  en tett konstruksjon som kan gjøre det vanskelig å få skikkelig forbrenning i et høyeffektivt ildsted. Montering av ekstern røyksuger garanterer deg optimal trekk i ovnen eller peisen din, og kan fjernstyres helt etter dine preferanser. Vi fører de kjente røyksugerne fra Exodraft. Disse finnes i flere ulike varianter, tilpasset forskjellige typer pipe og plassering av denne. Vi er eksperter, og veileder deg til den typen som passer perfekt til din pipe og ovn. Exodraft røyksugere leveres med flere typer fjernstyringer, fra den helt enkle med manuell skruknapp, til mer avanserte modeller. Du kan få fjernstyring med boost-knapp for ekstra hjelp ved opptenning, eller en trådløs variant med servicebryter og alarm.

Plages du av sotete glass på ovnsdøren eller røyk som trekker inn i rommet. Da vil en Exodraft røyksuger kunne løse problemet. Kombinasjonen moderne, tette hus, med høyeffektive ildsteder, kan ofte kreve litt ekstra pustehjelp. Exodraft leveres i flere ulike typer, avhengig av bruksmønster for ildstedet, og hvordan røyken skal kastes ut i forhold til takets konstruksjon.

Fjernstyrt

Med en av disse fjernstyringene tar du peiskomfort til et helt nytt nivå:

EFC16 – manuell styring med skruknapp

Med denne kan du enkelt justere trekken til ønsket nivå, trinnløst fra 25% til 100% virkning. Enkelt og effektivt. EFC18 – manuell styring med boost og intelligent føler I tillegg til egenskapene til EFC16 får du her en boost-funksjon som gir ekstra trekk de første 7 minuttene under opptenning. I tillegg registerer den når ovnen slukker, og stopper automatisk røyksugeren.Dette gir ekstra komfort ved at opptenning skjer raskt og enkelt, samtidig som du unngår røyk og støv i stuen.

EFC16 – trådløs styring med alarm

Trådløs fjernstyring som passer på ildstedet for deg. Den varsler deg når det er på tide å fyre opp igjen, samtidig som den også gir alarm om pipetemperaturen overstiger farlig nivå..

6 måneder angrerett

Alle Exodraft røyksugere leveres med 6 måneders angrerett på. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake* (* gjelder selve produktet, ikke kostnader til montering/demontering)

Exodraft logo.png

Relaterte artikler

Trenger du en pipe?
Trenger du en pipe? Les mer
Ny vedovn - mange fordeler!
Ny vedovn - mange fordeler! Les mer
Piperehabilitering - hvilken metode?
Piperehabilitering - hvilken metode? Les mer
Hvem kan montere peis?
Hvem kan montere peis? Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×